Monday, September 11, 2017

Rastopite višak masnoće i izbacite kilograme toksina s OVIM sokom za čišćenje debelog crijeva!


Bolesti povezane s probavnim sistemom su najčešći zdravstveni problemi koji se pojavljuju u ovom modernom životu. Upalna bolest crijeva (IBS), oštećena crijeva i hroničnih zatvor su posljedice ove situacije. Crijeva igraju ključnu ulogu za eliminaciju toksina i otpada iz tijela pa je i to razlog zašto bismo trebali voditi dobru brigu o tome.

Morate očistiti toksine u organizmu, kako bi tijelo radilo glatko, što čini veliku razliku za vaše zdravlje.

Najzanimljivija stvar jeste što možete napraviti svoj vlastiti sok za čišćenje debelog crijeva kod kuće, a da ne morate vidjeti svog liječnika. U nastavku ćemo vam predstaviti 100% prirodni lijek koji sadrži četiri moćna sastojka. Ovaj fenomenalni recept će istjerati otpad i toksine iz tijela u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Možda ćete morati ostati kod kuće tokom ovog procesa, jer ćete biti u WC-u često. Također morate konzumirati najmanje 8 čaša vode tokom ovog tretmana. Od jutra do sredine poslijepodneva je najbolje vrijeme da konzumirate vodu. Nemojte isprobavati ovu metodu ako ste trudni ili bolujete od dijabetesa ili alergije. Sastojci ½ šoljice tople vode ½ kašičice morske soli 1 kašičica soka od đumbira 2 kašike soka od svježeg limuna ½ šoljice 100% soka od jabuke Priprema Ugrijte vodu te sipajte u čašu, dodajte sol i dobro miješati.

Dodajte svježi sok od limuna, sok od đumbira, sok od jabuke i opet pomiješati. Provedite ovaj postupak 7 dana. Vi ćete u potpunosti istjerati otpade i toksine iz svog dragocjenog tijela. Ovaj čudesni napitak će sagorijti višak masnoća u tijelu i poboljšati vaše sveukupno zdravlje. Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design