Sastojci:
Biskvit od rogača
- 200 grama mljevenog rogača
- 200 grama smeđeg šećera
- 2 jaja
- 100 grama kakaa
- 2 dcl jogurta
- 100 ml ulja
- 2 dcl vruće kave ili nescafera
- 1 1/2 žličica sode bikarbone
- crveni džem
Krema:
- 400 grama bijele čokolade
- 500 ml vrhnja za šlag
1.
Izmješajte sve sastojke.
2.
Smjesu prelijte u kalup veličine 20x30 koji ste namazali i posuli brašnom.
Pecite na 170 stupnjeva sat vremena
3.
Pečeni kolač premažite džemom pa vratite još 5 min. u pećnicu. Ostavite da se ohladi.
4.
Zagrijte vrhnje pa u njemu rastopite čokoladu. Stavite u frižider nekoliko sati da se dobro ohladi. Izmiksajte u kremu.
5.
Premažite kolač.
0 comments:
Post a Comment