Monday, April 16, 2018

Dijete je napisalo jednu pjesmicu o svome tati – pjesmica je previše otkrila o njemu i braku, a obišla je cijeli svijet


Mnogo puta nas djeca znaju nasmijati i zabaviti sa svojom iskrenošću. Pored toga je lijepo kada djeca nešto ne znaju pa sa time nasmiju cijelu svijet. Ovaj dječak je vjerovatno znao i previše.
Previše toga je otkrio o svome tati, mami ali i njihovom braku. Sve je pokazao i vidi se da je dobro gledao cijelu situaciju. Djeca su tako iskrena od malih nogu te se svi nadaju da će oni takvi ostati.


Svijet oko nas pokvari svu djecu i društvo koje tako natjera neke stvari za koje nikada ne biste rekli da bi vaše dijete uradilo. Zbog toga je najljepši period kada su djeca mala.
Pogledajte kako je zapravo ta pjesmica izgledala:

Svi problemi dok su djeca mlada su sasvim mali i to nije nešto za šta bi se trebali brinuti. Roditelji i djeca sami uživaju u to vrijeme, a da toga niti sami nisu svjesni.
Toliko toga ih očekuje u životu da niti sami ne znaju. Ovaj mali dječak je zapravo napisao jednu pjesmicu o svome životu. Pažljivo je gledao sve slučajeve u svome domu, pa došao do zaključka.


Iz toga je napravio pjesmicu koja je nasmijala cijeli balkan i obišla cijeli svijet. Kada je to njegov tata vidio, onda je morao da podijeli njegovo djelo sa ostalim roditeljima i svima drugim.
Kada ste i sami pogledali kako ta pjesmica glasi, onda ste se sigurno nasmijali, a ko zna, možda su se i neki od vas pronašli u istoj situaciji. Nadamo se da vam se ovaj članak svidio, podijelite ga sa svojim prijateljima.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design