Wednesday, April 18, 2018

Djevojke da li mijenjate donji veš, GAĆICE, svaki dan??? Ove UŽASNE stvari vam se mogu dogoditi ako ne mijenjate redovno DONJI VEŠ!


Donji veš je nešto što se ne vidi i mnoge djevojke ne vode računa o tome da redovno, pri tome se misli na da svaki dan barem jedanput, promjene isti. Koliko god mislili da u 21. vijeku ne postoje djevojke koje to ne rade ipak postoje, a ovo su 3 glavna razloga zašto je potrebno redovno mijenjati donji veš:



Prekomjerno grebanje
Bakterije koje se zadržavaju u donjem rublju mogu vrlo lako preći na kožu. Ovo će znatno iritirati područje i može izazvati sve vrste svraba. Nakon toga uslijedit će osip i ozbiljne iritacije. Ako ovo zanemarite, to vam može stvoriti ozbiljne povrede, kao što su otvorene rane.
Neugodan miris



Bakterije, bockanje i prljavi materijali pomješani znaju napraviti puno mješovitih mirisa. Vašem initimnom području treba dovoljno svježeg zraka da bude zdravo.
Urinarni sistem
Ovo je možda i jedan od najgorih problema žena. Bockanje prilikom mokrenju je nepodnošljivo. Ako se ne liječi pretvoriti će se u infekciju bubrega.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design