Saturday, April 28, 2018

PLIVA U ZLATU I U RASKOŠI: Evo kako se folkerka Dragana Mirković ponaša prema posluzi koja radi za nju!


Dragana Mirković je folkerka koja je kroz svoju karijeru uspjela da zaradi toliko para da sada živi lagodnim životom i uživa u njemu.
Dragana ističe da je kroz karijeru i život mnogo toga naučila.
“Naučila sam da nijedan dan nije isti, da je jedino pravilo da pravila nema i zato se trudim da svaki trenutak proživim punim intenzitetom. Znam da ima i loših ljudi i događaja, ali se trudim da to koliko god mogu izbjegnem i neutrališem. Borim se osmijehom, i zasad mi odlično ide”- iskrena je Dragana


Kaže da u svom životu ništa ne bi mijenjala, piše Blic.rs  jer svaki trenutak je bio onakav kakav je i trebalo da bude.
“Poenta života je da je svaki trenutak unikatan u tome i jeste sva draž. Svi lijepi trenuci, a bilo ih je nebrojeno i dalje žive u mom sjećanju, tako da nema potrebe ponavljati ih. Ali sam zato spremna za nove lijepe doživljaje” – dodaje slavljenica koja proslavila 50. godina.

Iako mnogo ne govori o svom privatnom životu, poznato je da Dragana ima supruga Tonija i sina i ćerku, Marka i Manuelu koji ne žele medijsku pažnju pa ih skoro nikada ne viđamo u javnosti. Rijedak je izvođač sa ovih prostora koji uz glas koji posjeduje, ima i dvorac nadomak Beča sa brojnom poslugom.


“Nemam problem da uradim bilo koji kućni posao, odrasla sam u porodici u kojoj smo bili naučeni da čovjek treba sve da zna da radi i da nijedan pošteni posao nije nešto čega se treba stidjeti. Naše brojne obaveze dovele su do toga da imamo izuzetno malo slobodnog vremena, a i to što preostane želim da posvetim najdražim ljudima” – dodaje Dragana, napominjući da joj nije strano da se lati bilo kojeg posla iako ima brojno ljudstvo koje je za to zaduženo u dvorcu.
Uživa u raskoši , okružena zlatom i ljubavlju svojih najbližih.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design