Sunday, May 6, 2018

HIT NA INTERNETU: Proslavila 30 godina OD RAZVODA! I to na rođendan bivšeg muža


Mirjanaa Milovanović (62) priredila feštu kao za svadbu, pred 90 zvanica došla u vjenčanici, pjevalo se i gostilo do dubokoo u noć. Jedino nije bilo mladoženje.
Veselooo je bilo u nedjelju u kafani Belički kej u Jagodini. Orilaa se muzika, mlada u vjenčanici stigla u bijeloj limuzini, dočekali je kićeni svatovi, bacala bidermajer, pjevalo se i gostilo do duboko u nooć…
Samo je jednaa “siitnica” razlikovalaa ovu svadbu od svih drugih koje je svijet vidio. Nije bilo mladoženje! Mirjana Milovanović (62) nije slavila vjenčanje već 30 godina od razvoda. Na veselje je pozvala 90 gostiju od kojih su neki specijalno za ovu priliku došli čak iz Amerike….Kada asam obavijestila rodbinu i prijatelje šta mi je na umu, nisuu mi vjerovali. Evo i ovi moji muzičari su mislili daa se šalim sve dok im kaparu nisam dalaa. Pozivnice sam odštampala, puno mi je srce – kazala je Mirjana, kojaa je penziju stekla u Švajcarskoj. Među gostima nije bilo njenog bivšeeg suprugaa. Zna on za ovo moje veselje, kazao je da ga nije briga. Ne treba mi, 18 godinaa sam sa njim bila u braku, trpjela sam ga samo zbog djece. Ovako mi je super. Nikad mi nije palo na pamet da se opet udam.Žao mi je samo što mojaa dva sina i petoro unučadi nisu htjeli da dođu, ali tu su mi majka, braća, sestre i mnogi ljudi koje volim. Kaže da nije namjerno slavlje organizovala baš za rođendaan svog bivšeg. Htjela sam 31. marta, ali nekim gostima nije odgovarao taj datum pa sam slavljeee pomjerila za 1. april – dodaje Mirjana. Mirjana je satima vodila kolo, pela se na stolicu, igrala kraj trubača, a zatim se latila mikrofona i zapjevala.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design