Tuesday, May 15, 2018

MOJI SINOVI NEĆE BITI SRBI – Konačno otkriven PRAVI razlog što se Mustafa razvodi od Emine


Već nekoliko sedmica razvod Mustafe Sandala i Emine Jahović puni stranice portala i novinske stupce.
Emina je saopštila na svom Instagram profilu da se razvode, gdje je naglasila da će i dalje biti prijatelji, a potom su o razlozima njihovog razlaza počeli isplivavati nagađanja i  ‘dokazi’.
Nedavno se i pojavila informacija kako je turski pjevač na svoju ženu navodno bijesan jer uči njihove sinove Javuza i Jamana da srpski jezik pričaju. Kad je čuo da maternjim jezikom priča sve češće stariji sin Jaman, on je poludio, te je nazvao Eminu i rekao joj svašta.



‘Odlijepio je potpuno. Rekao je da svojim nasljednicima neće dozvoliti da Srbi budu i naredio joj da samo na turskom priča sa djecom. Emina mu je odgovorila kako joj ne pada na pamet da taj njegov zahtjev ispoštuje i onda je opšti haos tu nastao. Kao nikad su se posvađali i mnogo grube riječi su pale,’ izjavio je izvor blizak paru.
Tvrdi i da netrpeljivost prema Srbiji Mustafa gaji već neko vrijeme i da je zapravo to među glavnim razlozima njihovog razvoda. Njemu bi zasmetalo svaki put kad kod babe u Novi Pazar dođu djeca.



Ipak, nije to jedino što turskom pjevaču smeta. Navodno, on ludi i kad god djeca kod Emininog brata Mirsada odu u košarkaški kamp.
‘Mirsad košarkaški kamp u Novom Pazaru drži već neko vrijeme u koji djeca iz cijelog svijeta dolaze. Javuz i Jaman, kad god su kod bake, tamo provode dosta vremena. Djeca ujaka obožavaju, ali očito da i to Mustafi ide na živce. Ustvari, sve što ima veze sa Emininom familijom, ali i domovinom, njemu smeta.’, zaključio je on.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design