Wednesday, May 9, 2018

Nakon bolesti muža, Ovu vikendicu POKLANJA BESPLATNO, ali pod JEDNIM USLOVOM


Komforna vikendica u selu Vranić, udaljenom oko 35 kilometara od Beograda, koja ima četiri spavaće sobe, dva toaleta, džakuzi i u čujem dvorištu se nalaze trešnja, višnja, šljiva i smokva, mogla bi da postane vaša – i to besplatno!
Postoji samo jedan uslov! Vlasnica ove kuće, Zorka Kecman (62), rješila je da je da nekome na besplatno korištenje, ali zauzvrta traži da novi stanodavac vodi računa o njena tri psa i devet mačaka. Ovaj neobičan oglas postavla je njena prijateljica na Facebooku.


– Imanje sma kupila prije 10 godina, jer mi se selo Vranić dopalo. Tokom zime sam živjela u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proljeće da odem na selo.
Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa – priča Zorka
Zbog bolesti čovjeka koga voli morala je da ostavi svoje životinje.


– Blaža ima tumor grla, a od decembra je veoma loše. Morali smo da se vratimo u Beograd. Njegovo stanje je ozbiljno – objašnjava Zorka.
Kaže da osjeća veliku grižu savjesti što ih ostavlja. Kuća koju će ustupiti ima nekoliko lijepo namještenih soba, s unikatnim detaljima, kao što su stari gramofon i sat, kućna biblioteka, mašina za pranje sudova… i prostire se na 130 kvadratnih metara.
Cijeli plac zauzima 10 ari a sa terase se pruža pogled na zelena brda, njive i vikendice. Zorka je penzionerka i nema djece, a od onog ko se bude uselio u ovu kuću, očekuje da će osim što će da nahrani njene ljubimce, sa njima i da se igra.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design