Wednesday, May 16, 2018

Ova trudnica došla je na pregled sa velikim modricama na stomaku. Ali onda je putem ultrazvuka izašla cela istina na svetlost… (FOTO – VIDEO)


Već u svojoj prvoj trudnoći, Guillermina i njen suprug Fernando,saznali su, da su trudni ne samo s jednom bebom, vec sa pet beba odjednom. To je vrlo neobično, jer u Sjedinjenim Američkim Državama se radjaju sve češće petorke ..
Guillerminina doktorka Dr.Tracy Manuck, prozvala je novu majku kao izvanrednu .Uprkos cinjenici da je žena patila od visokog pritiska i teske preeklampsije (bolest koja se javlja samo u trudnoci, koja odlikuje visok krvni pritisak) uzasno se zalila na bolove.
Njen veliki stomak pokazivao je vidljiva nagnječenja i modrice,a to je kao rezultat mnogih beba u njenom stomaku. Doktori su takodje bili impresionirani s podrškom njenog muža tokom cijele trudnoće.

U 32. godini, Guillermina je nosila svoje petorke 31 1/2 nedelje. To je sedam nedelja kraće od većine normalnih trudnoća i tri nedelje duže od većine majki, koje su nosile petorke tokom trudnoce. Kako su petorke provodili više vremena u maternici, njihova pluća su se bolje razvijala od većine njih.
Ljekari u bolnici Univerziteta u Utahu u Salt Lake Cityu su uradili savršeni posao, iako nikada nisu imali takav slučaj.
Posvećeni tim od osam lekara, anesteziologa i desetine medicinskih sestara radio je veoma teško kako bi svi preživljeli i da sve prodje bez vecih komplikacija .
Rodjene su dvije predivne devojcice i tri dječaka: Esmeralda, Fatima, Marissa, Fernando i Jordan.
U video snimku možete videti ovaj divan trenutak:

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design