Wednesday, May 9, 2018

TRAGEDIJA KAKVU REGIJA NE PAMTI: Poginula tri učesnika Velikog brata …


Prije skoro 9 godina regiju je potresla tragedija koja se još uvijek pamti! Naime, troje ukućana rijaliti programa “Veliki brat“ željeli su da postanu poznati i slavni, ali je sudbina za njih imala drugi plan. Prijavili su se kao takmičari tada najgledanijeg rijaliti programa kod nas – “Veliki brat“. Regija ih je upoznala kao duhovite i šarmantne, a na televizijsku publiku ostavili su pozitivan utisak.
Međutim, Zorica Lazić, Stefan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović, nisu uspjeli da uživaju kako treba u svojim minutima slave jer je došlo do velike tragedije.
Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće kada je automobil “citroen C 4“, kojim je upravljao Kuduzović, usljed neprilagođene brzine izletio iz krivine, prevrnuo se na krov i sletio u rijeku Vukodraž, nekoliko kilometara od termoelektrane “Nikole Tesla“.
Sudeći prema tragovima kočenja na licu mjesta, Kuduzović je u krivini na kojoj je bilo dosta leda, umjesto da uspori, dodao gas i u potpunosti izgubio kontrolu nad automobilom. Veliki Brat je te 2007. godine završen prije vremena zbog tragedije.
Produkcijska kuća “Emotion“ tada je prekinula emitovanje “Velikog brata“, a ova teška nesreća potresla je regiju. Krajem decembra ove godine navršava se devet godina od njihove smrti.
(Kurir)

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design