Saturday, April 1, 2017

Niske devojke, ovoga se čuvajte u svakoj prilici: Eva Longorija izabrala pogrešnu suknju i napravila MODNU KATASTROFU (FOTO)

Rezultat slika za Niske devojke, ovoga se čuvajte u svakoj prilici: Eva Longorija izabrala pogrešnu suknju i napravila MODNU KATASTROFU (FOTO)
Greške se dešavaju svima, pa i lepoj Latini koja zbog niske građe mora pažljivo da bira kombinacije ukoliko ne želi da se učini još nižom...




Eva Longorija nedavno je napunila 42 godine i moramo priznati da nikad nije bolje izgledala, ali i ona ponekad ume da napravi modni izbor koji baš i ne odgovara njenoj figuri.

Ovo su prve fotografije sa venčanja Eve Longorije: Zvezda serije Očajne domaćice izgororila po treći put sudbonosno da (FOTO)

 S obzirom na to da je lepa glumica visoka svega 157 centimetara i da je prilično sitne građe, Eva mora da vodi računa o tome šta će najbolje naglasiti njene proporcije.

 Ovoga puta dogodio joj se mali stilski propust.




 Spoj suknje pencil kroja dužine do kolena i široke prugaste košulje nije Evu uspeo vizuelno izdužiti. Naprotiv, dužina i niži struk suknje samo su figuru lepe glumice nezgodno skratili te je vizualno učinili još nižom.

 Zablistajte kao jedna od najlepših žena na svetu: Eva Longorija otkriva tajne svoje lepote

U pauzi između snimanja scena Longorija je smeđe štikle zamenila mekanim papučama, te pokazala kako je i holivudskim šminkerkama nekad draža udobnost.
Greške se dešavaju svima, pa i lepoj Latini koja zbog niske građe mora pažljivo da bira kombinacije ukoliko ne želi da se učini još nižom...

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design