Monday, May 22, 2017

Jang kocke

jang kocke
BISKVIT
3 jaja
80 g margarina
150 g šećera
3 žlice kakaa
1 prašak za pecivo
5 žlica mlijeka


350 g brašna

KREMA
3 pudinga okusa čokolade
60 g šećera
100 g maslaca
po želji par kapi arome

DODATAK
petit keks
20 g bijele čokolade

PRIPREMA
Električnim mikserom izmutite jaja sa šećerom pa dodajte margarin sobne temperature. Prašak za pecivo pomiješajte sa brašnom i dodajte smjesi sa jajima. U smjesu za biskvit dodajte kakao i mlijeko pa sve dobro izmiješajte. Od smjese razvaljajte 4 tanke kore i pecite na obrnutom limu oko 6  minuta na 180 °C. Krema za jang kocke Puding pripravite prema uputstvu s vrećice.

U ohlađeni puding dodajte izrađeni maslac i aromu po želji. Slaganje jang kocki Prvu koru premažite kremom i poslažite petit keks prethodno umočen u malo mlijeka. Preko petit keksa ponovno premažite kremu pa pokrijte drugom korom. Tim redoslijedom slažite dok ne potrošite kremu i biskvit. Za premaz zadnje kore u kremu možete dodati kockicu izrendane bijele čokolade. Ostaviti da se ohladi i stisne.
Rezultat slika za Jang kocke
Srodna slika

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design