Monday, July 24, 2017

KREMA ZA TORTE I KOLAČE OD PUDINGA (NAJBRŽA I NAJJEDNOSTAVNIJA)

Fotografija korisnika/ce Bakini Recepti.
Jednom sam morala napraviti biskvit i kremu za svega 2o minuta. Biskvit sam za 10 minuta umutila i “ispekla” u mikrovalnoj, a za kremu mi je palo na pamet samo skuhati puding i umiješati mljevene kekse.

To je super stvar! U sredini je krema od pudinga od vanilije i mljevenih “Petit beurre” keksa. Nekada smo kod kuće mljeli kekse ili ih drobili valjkom za tijesto, ali sada u dućanima ima za kupiti mljevenih keksa. Izabrati puding po svojoj želji, skuhati prema uputi na ambalaži, maknuti sa vatre, usipati mljevene kekse dok se ne postigne željena gustoća kreme. I to je sve. Namazati na biskvit i staviti na hlađenje u hladnjak.

Kombinacija ima svakakvih, a okus određuje vrsta keksa (Oreo, Mc Vities Digestive, Plazma, Petit beuerre, napolitanke – voćne/ s lješnjakom/ s kavom…, ) puding od jagode pomiješan sa keksima, preliveno preko biskvita po kojem su naslagane jagode…
puding od maline u kombinaciji sa malinama itd…, pudinga ima stvarno raznih. može se u takvu kremu kada se ohladi lagano umiješati slatko vrhnje stučeno u šlag, pa krema bude laganija.
Fotografija Recepti za 5 +.
Fotografija Recepti za 5 +.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design