Sastojci:
1.SLOJ
- 250g mljevenih digestive keksa
- 150 g Šećera u prahu Dolcela
- 150 g rastopljenog maslaca
- 5 žlica vruceg mlijeka
2.SLOJ
- 200g krem sira
- 200 ml slatkog vrhnja za šlag+200 g šećera u prahu
- 300 ml sirupa od limuna
- 300 ml vode
- 2 Vanilin pudinga Dolcela+100 ml vode
- 1 Šlag pjena Dolcela
- 120 ml mlijeka
1.
Pomijesati kekse, maslac , mlijeko i šećer u prahu, utisnuti u kalup 35×35 i staviti u hladnjak.
2.
Izraditi čvrsto slatko vrhnje, dodati krem sir i šećer.Ravnomjerno premazati po sloju keksa i staviti u hladnjak.
3. Zakuhati do vrenja sirup od limuna, vodu i u kipuće umijesati dva pudinga rastopljena u 100 ml vode. Malo prohladiti neprestano mijesajući i zatim ravnomjerno rasporediti po kremi. Staviti u hladnjak.
4.
Izraditi čvrsti šlag i pemazati kolač. Neka odstoji preko noći!
Uživajte!
0 comments:
Post a Comment