Wednesday, October 25, 2017

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO.

Rezultat slika za Punjena paprika kao hladno predjelo - Coolinarika

SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike-zelene boje
100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina



PRIPREMA
1.papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.sir izrendamo
3.pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4.izgnječimo trokut sireve, češnjak,
5.sol i papar po potrebi
6.za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline


Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design