Izvrsno, mekano parče mesa u sosu . Piletina spremljena na ovaj način veoma je sočna a imate uz to i sos.
Sastojci:
- 700 gr belog mesa
- 1 krem supa od pečuraka
- 100 ml neutralne pavlake
- 200 ml vode
- 300 ml mleka
- 100 ml ulja
- suvi začin
- biber
- peršun
Priprema:
U vatrostalnu činiju sipati ulje pa poslagati meso.
Razmutiti krem supu od pečuraka, mleko, suvi začin, vodu i biber po ukusu, pa zaliti meso.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peći sat vremena.
Poslužiti uz pire i salatu po želji.
Prijatno.
U vatrostalnu činiju sipati ulje pa poslagati meso.
Razmutiti krem supu od pečuraka, mleko, suvi začin, vodu i biber po ukusu, pa zaliti meso.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peći sat vremena.
Poslužiti uz pire i salatu po želji.
Prijatno.
0 comments:
Post a Comment