Sunday, December 24, 2017

OVO JE NAJBRŽI SAGORIJEVAČ MASTI, UKLONIT ĆE VAŠE ABDOMINALNE NASLAGE ZA 10 DANA


Svi želimo vitklu liniju, fino oblikovano tijelo, ali se toga uglavnom sjetimo kada pretjeramo s hranom, i kada nam se bliži ljetno i plaža. Da bi smo smršali moramo vodiri računa o mnogim faktortima, a naravno zdrava ishrana, je najvažnija. Naravno pored zdrave ishrane, moramo da imamo i fizičke aktivnosti, kako bi naše zdravlje i i vitko tijelo održalo se lijepim i zdravim.
Ukoliko se zdravo hranimo, imamo fizičke aktivnost, naš imunitet je mnogo bolji, te se mnogo bolje odupiremo i raznim bolestima.
Napitak o kojem čemo vam pisati, ubrzat će proces gubljenja kilograma i naslaga. Naravno, morate se svega pridržavati, kako bi ovaj proces uspješno završio.
Sastojci koji se koristi za pravljenje ovog pripravka, izuzetno su zdravi, te djelujeu antikancerogeno, antibakterijski, i antiupalno, od kojeg ćete na kraju imati zdravo i savršeno oblikovano tijelo.
  
Potrebni sastojci:





1 kašika chia sjemenki
1 čaša vode
1 limun
1 kašika meda

Način pripreme:





Prvo stavite chia sjemenke u vodu kako bi otpustile svoje sluzi i na taj način bile u mogućnosti da ispolje svoje ljekovito dejstvo. Nakon sat vremena, pomiješajte ih sa limunom, medom, vodom. Možete sve to izmiksati.
Uzimajte svako jutro jednu čašu, na prazan stomak. Primjetit ćete poboljšanje i osjećat ćete se mnogo bolje.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design