Sunday, April 29, 2018

DJEVOJČICA OD 5 GODINA ČEKALA U SUDNICI NA USVAJANJE – ONDA JE VIDJELA KO JE UŠAO NA TA VRATA, SVE JE POSTALO KAO IZ BAJKE (VIDEO)


Već od kako je bila mala beba, Daniel je bila pažena od strane hraniteljske porodice. Sada je napunila pet godina i ona je napokon dočekala momenat kada će ju neko usvojiti, trenutak kada će dobiti novu i stalnu porodicu.
Taj dan je bio za nju izuzetno poseban, a pored toga je bio poseban i za njenu novu porodicu. Sve je uskoro postalo još čarobnije, zahvaljujući jednom socijalnom radniku koji zna Daniel.



Ta njena porodica je dobila informaciju kako Daniel izuzetno voli princeze. U jednom momentu kada je njena nova porodica sjela sa Daniel u sudnici, onda je to trebao biti trenutak kada će napokon ozvaničiti usvajanje, gdje je neko ušao na vrata od sudnice.
Na vrata od sudnice se pojavila Snježana, koja je poznata iz Diznijevog crtanog, a djevojčica je ostala bez ikakve riječi. Onda je sudija rekla kako to zapravo neće biti obično usvajanje, nego će to biti prijem princeze u novu porodicu.
Pored Snježane, tu su ušle sa njom i druge princeze, a naravno da je tu morao biti i princ. Cijela sudnica je bila šarena i puna sa zabavnim likovima koji su došli iz Diznijevih bajki. Moglo se vidjeti na Daniel kako je blistala od te radosti.



Pored toga je sudija dozvolila Daniel kako ona sama treba zaključiti taj slučaj sa udarcem čekića. Ona je dobila svoj prvi dan u novoj porodici tako lijepo da ga dugo vremena neće zaboraviti u svome životu. Ovo je za nju i njenu porodicu bio jedan divan trenutak, a svi su se dobro potrudili kako bi joj to omogućili.
Pogledajte sada video, zar ovo nije predivno:

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design