Tuesday, June 19, 2018

KONAČNO OTKRIVENI! Zadrugari RASKRINKALI Lunu i Slobu: ‘DOSTA JE VIŠE GLUME!’


Iako tvrde da su raskinuli, Luna Đogani i Sloba Radanović su u više navrata uhvaćeni u prilično intimnim situacijama, zbog čega je zadrugarima prekipelo da, kako oni sami kažu, trpe ovu obmanu. – Dosta je više glume. Čak si joj i juče krišom, pokrivajući usta rukama, rekao da je voliš.
I Teodora je to videla – izneo je svoje mišljenje Milan Milošević. – Tako je – potvrdila je Džehverovićeva. – Dogovorili ste da kao raskinete pred sam kraj, a pošto ste mislili da je to 31. maja to ste uradili tada. Onda kada je finale odloženo za 20. jun, počeli ste da pucate jer vam je to predugo da glumite da niste zajedno – ipak nije mogla da prećuti Kulićeva. – Pa, da, hteli ste da napravite žrtve od sebe jer znate da narod voli žrtve, a ovde je jedina žrtva Kija Kockar koja je mnogo izgubila. A onda ovde Luna drami i napada sve okolo jer nije zrela devojka nego obična balavica. Ako ga ne voliš – ostavi ga, ako ga voliš – budi sa njim i ostavi nas sve na miru, a ne da postaješ životinja svaki put kad vidiš da je blizak sa svojom suprugom. Kija je sto puta dostojanstveno podnela sve to što ste pred njom radili osam meseci, a ja da sam to uradio mojoj ženi ona bi me gađala ovde čim god bi stigla. Zato prestanite vas dvoje da glumite žrtve zarad glasova. Najlakše je plakati i glumiti da plačete. Na delima pokažite da ste žrtve, a ne na tome. Ovde žrtava nema.
Kija je ponižena, ostavljena i uništena žena, a vas dvoje samo p*šate po njoj, a onda na sve to još hoćete i da ispadnete žrtve – zaključio je Lepi Mića. – Još na sve to ljubavnica drami zato što produkcija ne pušta klip o njihovoj vezi nego o braku Slobe i Kije. Pa, kako te nije sramota? Je l’ treba još da se gleda i širi blud, nemoral i razvrat? – pobesneo je Mića. Sloba i Luna su odbili da komentarišu njegovo izlaganje, dok je Kockareva samo kratko poručila da se slaže sa onim što je pevač rekao. Podsetimo, iako Luna i Sloba tvrde da nisu u vezi, njihovi roditelji su se sastali dva dana pred finale, o čemu 10:46 17.6.2018.
detaljnije možete čitati klikom na link iznad.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design