Thursday, October 11, 2018

Istina izašla na vidjelo: Evo kako je David Dragičević zapravo


40 hiljada ljudi je preksinoć podržalo Davora i SUzanu koji se bore za istinu svog sina Davida Dragičevića. I dok su se na portalima njihovi govori prenijeli, ostao je govor prijateljiec pokojnog Davida u sjeni koja je njega opisala kakav je on zapravio bio.



– DA VAN KAŽEM ODMAH JEDNU STVAR, PROŠLE GODINE KADA JE DAVID KAZAO DA ĆE OVO SVE PROMIJENITI, TO JE BILO OVDJE, U OVOM PARKU U CENTRA GRADA IZA POZORIŠTA SMO SJEDILI O, MOJA PRIJATELJICA I JA, RAZILAZI SMO SE, REKAO JE DA IDE NA RUČAK KOD BAKE, TAKO JE POČELA SVOJE OBRAĆANJE DODAVŠI KAKO JE KRENUO, ON JE DO TRGA DOŠAO, VRATIO SE POTOM DO NJIH I REKAO ON ĆE SVE OVO PROMIJENITI.
I kroz suze je objasnila šta je David:



– znate li vi šta je ljubav, ovoliko različitih mozgova, duša različitih, godina različitih, nacije, vjere, nijedan problem niko nije napravio. Šest mjeseci, đakaz, đakaz je ljubav, za mene će ostati opis riječi ljubav koja može da se osjeti samo.
I sigurnost je ovo, dodala je pozivajući se tako na dječaka koji je bio u masi na ramenima. A onaj ko nije ovo doživio i ko nije vidio, ko ovo nije osjetio, nikada neće moći da shvati, zato što je ljubav David, završila je ona.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design