Wednesday, November 28, 2018

OVA VIJEST JE RASTUŽILA SVE BOSANCE: Pogledajte kakva je nesreća zadesila Amru Halebića samo šest mjeseci nakon udaje…


Uz stihove pjesme, Snežane Đurišić, “tu sam ruku da ti pružim, tu sam s’ tobom da se družim da ti miran vratim san tu sam sebe da ti dam”, prvi put Adem Šehmujović iz Sarajeva izjavio je ljubav našoj popularnoj pjevačici, Konjičanki Amri Halebić.
Amra i Adem u emotivnoj vezi bili su više od godinu, a već nakon dva mjeseca zabavljanja, jednog ljetnog predvečerja, Šehmujović ju je zaprosio. “Golupčići” su krajem oktobra, prošle godine izrekli sudbonosno “da” u Sarajevu i, kako je ispričala Amra, sve je prošlo u najboljem redu, baš onako kako su zamislili.
Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Iz dobro obaviještenih izvora, prema pisanju Hayatovog portala, saznajemo da se Amra već razvodi. Iz izvora bliskih mužu, Ademu Šehmujoviću, saznajemo da je brak trajao samo šest mjeseci, te da je razlog razvoda braka, njihovo neslaganje i nesuglasice.


Kako nam je rekao izvor blizak mužu, Adem kaže ‘Ako nije po mom, neće biti nikako a sa njom se ne može živjeti’.
Također, Adem kaže da se kaje što se ikada i oženio.
AMRA HALEBIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU: “Mogu reći da je on bio moja greška”…
Uz stihove pjesme, Snežane Đurišić,  “tu sam ruku da ti pružim, tu sam s’ tobom da se družim da ti miran vratim san tu sam sebe da ti dam”, prvi put Adem Šehmujović iz Sarajeva izjavio je ljubav popularnoj bh. pjevačici, Konjičanki Amri Halebić.
Amra i Adem u emotivnoj vezi bili su više od godinu, a već nakon dva mjeseca zabavljanja, jednog ljetnog predvečerja, Šehmujović ju je zaprosio. “Golupčići” su se vjenčali krajem desetog mjeseca prošle godine, a kako je izjavila Amra, sve je prošlo u najboljem redu, baš onako kako su zamislili.


Međutim, njihova sreća nije dugo trajala.
No, nedavno je procurila vijest kako se  Amra već razvodi. Iz izvora bliskih mužu, Ademu Šehmujoviću, doznalo se da je brak trajao samo šest mjeseci, te da je razlog razvoda braka, njihovo neslaganje i nesuglasice. Kako nam je izjavio izvor blizak mužu, Adem kaže ‘Ako nije po mom, neće biti nikako, a sa njom se ne može živjeti’. Također, Adem navodno dodaje da se kaje što se ikada i oženio.
A sada je i mlada Konjičanka Amra Halebić potvrdila za Hayat TV da je u procesu razvoda.
– Mogu samo reći da je on bio moja greška – izjavila je, dodavši da time želi staviti tačku na ovu priču.

1 comments:

  1. Želim zahvaliti dr. Agbazaru iz AGBAZARA TEMPLE za vraćanje mog muža koji je napustio mene i djecu skoro 2 godine. nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u roku od 48 sati. Hvala liječniku vaša čarolija je stvarno sjajna. Za one od vas koji imaju problema u braku / vezi, trebate ga kontaktirati za pomoć putem ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp / call ( +2348104102662 ). I doživite to svoje.

    ReplyDelete

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design