Monday, December 10, 2018

Marija Šerifović OTKRILA šta je Toše Proeski planirao prije tragične nesreće… prije smrti! Ćutala je o tome godinama, a sada javno ispričala…


Od prerane i iznendne smrti Tošeta Proeskog protekla je vjerovali ili ne cijela decenija, a koliko je bio veliki govore i njegove pjesme koje i dalje ne samo da žive, već njega kao izvođača, umjetnika mnogi i danas stavljaju na sami vrh liste najboljih pjevača sa naših prostora.


U Tošetu i njegovj veličini se i toko prošle emisije Zvezde Granda pričalo, a Jelena Karleuša je u jednom trenutku konstatovala da je prava šteta što Toše nije snimio duet sa najboljim ženskim vokalom, naravno Marijom Šerifović, nakon čega je Marija kratko prokomentarisala:
“Nismo imali vremena na ovom svetu i u ovom životu da snimimo duet, a krenuli smo da pričamo o njemu. To je jedina osoba sa kojom sam želela da snimim duet – otkrila je Marija kratko planove koje je imala sa preminulim pevačem, ne želeći dalje da produbljuje tu temu.


Mnogo toga lijepog je izgubljeno preranom smrti Tošeta Proeskog, možemo samo zamisliti šta i koliko, a da je jedan od tih lijepih stvari i duet sa Marijom, sigurno jeste.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design