Tuesday, May 21, 2019

ZAVRTJETI ĆE VAM SE U GLAVI KAD ČUJETE CIFRU: EVO KOLIKO SU MILIJANA I MILOJKO U RIJALITIJU PAROVI ZARADILI DO SAD


SIGURNO JEDAN OD NAJKONTROVERZNIJIH RIJALITI UČESNIKA U VILI PAROVA SU MILOJKO BOŽIĆ I MILIJANA BOGDANOVIĆ, NJIHOVA ZARADA U RIJALITI ŠOU PROGRAMU NIJE MALA UOPŠTE.
Za ukupno 800 eura honorara nedjeljno su ušli u rijaliti njih dvoje, odnosno oni dobijaju po 400 eura ponaosob.
A za nepunih osam sedmica koliko intrigiratu i šokiraju javnost putem malih ekrana, Milojko i njegova pola vijeka mlađa vjerenica imaju skoro 6400 eura, oni će toliko dobiti po izlasku iz vile u Zemunu.
Ukoliko se do kraja sezone, odnosno do finala zadrže koje je inače za kraj juna najavljane, mogli bi preko 11 hiljada eura da zarade njih dvoje, prenosimo riječi Pulsonline.rs
Njih dvoje su inače zaintrigirali javnost početkom godine zbog velike razlike u godinama, Milojko je stariji od Milijane čak 53 godine, od čelnika Pinka su dobili ponudu da uđu u Zadrugu, ipak, oni su odlučili da uđu u Parove.
Oni su kao par koji namjerava bebu praviti pred kamerama najavljivani, a kako su ranije izjavili, honorar koji zarade iskoristit će da svadbu plate, koju su za septembar zakazali, ako uopšte i dođe do te svadbe.
Inače, Milijana je oko bacila na Aleksandra Požgaja, koji je malo stariji od nje, bili su jako prisni, Milojko je to vidio i ostavio ju je, ali ipak, sutradan su se odmah pomirili.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design