Wednesday, May 17, 2017

LCHF kruh-Bez žitarica, bez glutena, bez šećera, jednostavan i preukusan....ovaj kruh morate probati!!


Sastojci  
200 g bademovog brašna
3 čajne žlice praška za pecivo


60 g otopljenog maslaca
6 jaja
1 čajna žlica garam masala (mješavina indijskih začina)

Priprema
1.Zagrijete pećnicu na 200 stupnjeva celzijevih. Maslacem premažite duguljasti protvan za kruh (ja sam stavila i papir za pečenje).


2.Pjenasto umutite jaja. Dodajte im otopljeni maslac, prašak za pecivo, brašno i začine. Ja sam ovaj put dodala indijske začine, ali vi svakako dodajte one koji vama odgovaraju (mediteranski, origano, crvena paprika,...). Miksajte u jednoličnu smjesu, izlijte u protvan i pecite oko 30 min (bocnite čačkalicom za test da li je kruh pečen).
3.Pečeni kruh ostavite da se malo ohladi, izvadite iz protvana, režite na šnite i uživajte.

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design