Monday, July 24, 2017
PILE PEČENO NA PIVSKOJ BOCI! HVALA TI SEKO ZA OVAJ FENOMENALAN RUČAK!!!
SASTOJCI:
1 pile
1 pivo u staklenoj boci
sol,senf, maslinovo ulje
Prilog:
krumpir
1 rajčica
1 svježa paprika
1 glavica cvenog luka
PRIPREMA:
1.Pile operite, posušite i dobro nasolite izvana i iznutra.
2.Skinite etikete sa pivske boce, dobro ju operite i posušite.
3.U dublju tepsiju stavite papir za pečenje.
4.Bocu otvorite i stavite na sredinu tepsije.
5.Pile stavite na bocu i premažite senfom.
6.Krumpir izrežite na krupnije komade, začinite ga.
7.Stavite oko pileta.
8.Izrežite paradajz, papriku, luk i stavite na krumpir.
9.Sve preliti sa malo maslinovog ulja.
10.Komad folije stavite na pile(samo na vrh) i pecite na 220 C 1 sat(ili duže ovisno o veličini pileta) ili na 180 C ako imate pećnicu na vrući zrak
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment