Monday, July 24, 2017

PILE PEČENO NA PIVSKOJ BOCI! HVALA TI SEKO ZA OVAJ FENOMENALAN RUČAK!!!

Fotografija korisnika/ce Bakini Recepti.
SASTOJCI:
1 pile
1 pivo u staklenoj boci
sol,senf, maslinovo ulje


Prilog:
krumpir
1 rajčica
1 svježa paprika
1 glavica cvenog luka

PRIPREMA:
1.Pile operite, posušite i dobro nasolite izvana i iznutra.
2.Skinite etikete sa pivske boce, dobro ju operite i posušite.
3.U dublju tepsiju stavite papir za pečenje.
4.Bocu otvorite i stavite na sredinu tepsije.


5.Pile stavite na bocu i premažite senfom.
6.Krumpir izrežite na krupnije komade, začinite ga.
7.Stavite oko pileta.
8.Izrežite paradajz, papriku, luk i stavite na krumpir.
9.Sve preliti sa malo maslinovog ulja.
10.Komad folije stavite na pile(samo na vrh) i pecite na 220 C 1 sat(ili duže ovisno o veličini pileta) ili na 180 C ako imate pećnicu na vrući zrak

0 comments:

Post a Comment

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design