SASTOJCI:
- Ulja za prženje
- Maslac za prženje
- 500 g junetina
- 2 luka
- 3 režnja češnjaka
- Žličica slatke paprike
- Žličica ljute paprike
- Sol, papar
- 1l vode
- 2 goveđe kocke
- 1 pasirane rajčice
- 3 veliki krumpiri
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
PRIPREMA:
1. Izrežite meso na kockice i popržite ga na maslacu i ulju. Nasjeckajte luk i pržite u loncu s mesom. Stavi drugu loncu s vodom da kuha i dodajte goveđe kocke. Sitno nasjeckajte češnjak i dodajte u loncu s mesom i začinite. Mesu dodajte 0,5l kuhane vode i pasirane rajčice. Ostavite da se kuha s poklopcem oko 40 min.
2. Nasjeckajte paprike i krumpire na manje komade i dodajte u loncu. Odstranite par žlice vode pa ostatak dodajte u loncu. U vodu koju ste odstranili dodajte 2 žlice brašna, promiješajte, dodajte u loncu i juha neka se kuha još 20 min.
0 comments:
Post a Comment