Thursday, February 28, 2019

VJENČALI SE TAJNO U LAS VEGASU: EVO KAKO IZGLEDA DEDICA SA KOJIM JE U BRAKU KĆERKA SUZANE MANČIĆ


Starija kćerka voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić, vodi život na kojem joj mnogi zavide, a ono čime posebno intrigira javnost jeste brak sa 20 godina starijim muškarcem. Teodora Kunić podigla je veliku prašinu kada se prošle godine u Las Vegasu tajno udala za 20 godina starijeg biznismena, sa kojima je godinama u vezi, a za vjenčanje nije znala čak ni njena majka Suzana Mančić.
Iako tokom cijele godine putuje i vodi luksuzan život, Teodora se ovih dana stacionirala u Srbiji gdje provodi vrijeme sa svojom porodicom… Moramo priznati da je prava ljepotica, ali vjerujemo da niste znali da se udala za starijeg muškarca.
Udala sam se za muškarca koji je od nje stariji 20 godina. Interesantno je da ni njena majka nije znala za vjenčanje koje se desilo. Kasnije se javila majci i javila da se udala za njega, vjenčanje se održalo u Las Vegasu, a ovako izgleda njen zaručnik.
Suzana Mančić (Beograd, 22. 11. 1956). je srpska glumica, pevačica, tv voditelj. Karijeru je započela pesmom „Ogledalce, ogledalce“ sa nepunih 18. godina. Kasnije se oprobala kao voditelj zabavnih emisije, dugo godina je vodila tv emisiju gde se izvlačile dobine LOTO kombinacije. Zbog toga je i dobila nadimak „LOTO devojka“, te postala jednom od ikona popularne kulture u bivšoj Jugoslaviji.
Devedesetih je učestvovala u putujućoj humorističko-erotskoj pozorišnoj predstavi „Sekplozija“. 2000-ih se slikala za „Plejboj“, a njenoj popularnosti su pridonele i privatne video-snimke eksplicitno seksualnog sadržaja koje su distribuirane na Internetu.
(minut.ba)

1 comments:

 

RECEPTI Template by Ipietoon Cute Blog Design